Frågor om eventen

Vi har fått lite frågor angående eventet som jag tänkte svara på så att ni ska få ett större "hum" om våra event. Än så länge har vi inte något datum till eventet i Stockholm som Sofia skrev för några dagar sedan men vi letar som sagt för fullt och tanken är att våra event ska hållas så tätt intill varandra som möjligt. Nu till frågorna!

Kan vem som helst komma, spelar det någon roll hur stor blogg man har eller vad man bloggar om? Måste man vara en viss ålder eller kan unga som äldre komma?
Svar: Vi kommer att ha ett visst antal VIP inbjudningar till några utvalda bloggare men till eftersläppet är alla som vill välkomna oavsett om du driver en stor eller liten blogg och oavsett hur gammal du är.

Kostar det något eller måste man på något sätt anmäla sig?
Svar: Det är gratis. Du måste dock stå på vår gästlista för att komma in och vi kommer att skicka ut "save the date" mail när vi är färdiga med all planering som behövs innan.

Vad kommer man göra där?
Svar: Vi är som sagt i full gång med att planera så allting är inte färdigt än och vi vill inte avslöja för mycket! Kan dock säga så mycket som att du kommer att kunna mingla med stora och små bloggare samt räffa våra härliga sponsorer och knyta nya kontakter.

Hoppas att ni fick en liten klarare bild av hur våra event kommer att gå till. / Idasbeauty.se

Sponsring från Styleroom

Idag knackade en kille från Styleroom på mn dörr för att lämna deras sponsring till våra goodiebags till eventet i Stockholm. Sex lådor med böcker fylld av inspiration om inredning och design pryder nu min hall så fint! Tack Styleroom! / Idasbeauty.se
 
 

Nu kör vi för fullt!

Hejsan allihopa!
Som ni kanske märker har det varit lite off här den senaste tiden pga. skola och jobb men nu är vi alla 4 lediga och kör fullt ut! 

I Göteborg har vi nu både datum och plats, mer om det kommer upp snart! 
I Stockholm letar vi lokal för fullt så håll utkik efter mer information! 

Under tiden får ni njuta utav sommarvädret.... (om ni nu har någon för det har inte jag) // S
Detta sysslar jag med nu, packar ihop 75 härliga askar med smycken från Miss Dee till goodiebagsen!!!

Miss Dee

Nordic Brand collection och smyckesmärket Miss Dee är med och sponsrar oss med deras underbara smycken som ni kommer hitta i goodiebagsen!

Välkommen till våran blogg! Här kommer vi uppdatera om det senaste som händer inför kommande bloggevent! Kontakt: breezeblogparty@hotmail.com